Cena |
95 Kč s DPH |
EAN kód | 8594011953131 |
Katalogové č. | 1180a |
Dostupnost | Skladem |
Síto na halušky + kuch. stěrky (třítko na česnek a zázvor). K výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. |
K výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky.
Bramborové halušky
Ingredience:1kg syrových brambor, 60dkg hrubé mouky, 1 kávová lžička soli, 35dkg slaniny nebo bůčku, 50dkg kysaného nebo čerstvého hlávkového zelí
Postup:Na velmi jemném struhadle (rozvitý kvítek) nastrouháme syrové brambory, osolíme, přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vzniklé těsto protlačujeme pomocí přiložené kuchyňské stěrky přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Vaříme 8 - 10minut.
Uvařené halušky scedíme, prolijeme vlažnou vodou a vmícháme povařené kysané zelí. Vše promícháme a zalijeme vyškvařenou, nadrobno nakrájenou slaninou nebo tučnějším bůčkem (můžeme použít i škvarky). Dle chuti dosolíme a opepříme.
odšroubujete víčka PET lahví, povolíte víčka TWIST, otevřete korunkové uzávěry i plechovkové nápoje.
Novinkapro kompotované ovoce , fermentovanou zeleninu i utopence z buřtů
stranová škrabka s pilkovým ostřím pro pravou i levou ruku, oloupe brambory,jablka,kivy,rajčata,mrkev
NovinkaMřížkový váleček pro nazdobení vrchního plátu těsta na šátečky a cukroví.
Video